ODSEKLA GLAVU MUŽU I ZABETONIRALA GA PRE 3 GODINE! Sumnja se da joj je LJUBAVNIK POMOGAO U ZLOČINU, detalji HORORA kod Leskovca – Otprilike Novo
Portal June 29, 2022

Nakon što je jučer u pomoćnom objektu u dvorištu kuće pronađeno tijelo B. S. iz Velikog Trnjana i pronalazak još jednog leša izlivenog u beton, koji je navodno suprug ove žene, otkrivaju se novi detalji ove stravične tragedije.

Naime, sumnja se da je B. S. prije četiri godine ubila svog supruga!

Iako u policiji kažu da još ne znaju čije je tijelo, neslužbeno doznajemo da se radi o tijelu supruga ove žene, a sumnja se da ga je prije tri godine zajedno s ljubavnikom ubila i zalila betonom. što je, kako navodi izvor, sinoć ispričao policiji.

Tome u prilog govori i činjenica da je rekla da joj je muž u Rusiji, da tamo živi i radi. Postoji trag da je njen suprug ušao u Srbiju 2019. godine, ali ga od tada nitko nije ni vidio ni čuo.

B. S. je navodno obitelji rekao da je u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni s kim iz Srbije.

Nakon što se navodno ubila, svi su mislili da je to zato što je nesretna jer ju je muž napustio, a oni su ga osudili. Par je imao troje djece, dvije kćeri od 19 i 14 godina, kao i sina od 10 godina.

Glava mu je navodno pronađena u bačvi, a ispod bačve vidljivi su tragovi svježeg betona. Jedan od rođaka kaže da je odmah nakon sprovoda B. S. došla policija i naredila da svi izađu iz kuće, a kuća je zapečaćena.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*