ODAKLE TI HRABROSTI DA ME TAKO NEŠTO UOPŠTE PITAŠ? Voditeljka uvredila brutalno TEU TAIROVIĆ, ona zinula u šoku – “Ovo je VREĐANJE” (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 1, 2022

Pjevačica Tea Tairović svojedobno se posvađala s voditeljem koji ju je ispitivao o porno videu, a potom pitao “koliko joj muškaraca treba”, a sada je na internetu osvanuo snimak novog sukoba.

Tea je gostovala u emisiji na Hype TV-u gdje joj je voditeljica postavljala škakljiva pitanja na koja je Tea mogla, a nije morala odgovoriti, a pjevačica je demantirala navode “da je živjela u teškim uvjetima s majkom” prije nego što se proslavila kao pjevačica i “kraljica bakšiša”.

Onda je potpuno pobjesnila kada joj je voditelj postavio pitanje “je li istina da nemaš svoju jer si pod velikim utjecajem majke”.

Odakle ti hrabrosti pitati me to?

Ovo je uvredljivo za mene i moju majku”, rekla je Thea nakon što se oporavila od šoka što je čula pitanje.

Voditeljica je tada objasnila da je to pitanje postavila jer je Thea “jedna od rijetkih djevojaka koja u intervjuima priznaje da se o svemu savjetuje s mamom” te da je i sama žao što nije poslušala mamu kad joj je davala savjete, nakon čega je intervju završen. nastavak.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*