SVI ŠOKIRANI- Oglasio se poznati obavještajac- Tvrdi kako zna SVE- PUTIN UMIRE ZA DVIJE GODINE – Otprilike Novo
Portal July 1, 2022

Nikome nije strano da se o predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu mnogi svjetski mediji negativno pišu, a mnogi mediji ističu da je teško bolestan te mu zbog svega predviđaju i skoru smrt. Spominjalo se i da boluje od Alzheimerove bolesti, te da ima problema s hodanjem i da više ne može pravilno koristiti desnu ruku, što bi trebali biti simptomi te bolesti.

Puno se pisalo i o tome kako je Putin prije nekih mjesec dana bio na operaciji, a tu i tamo se pojavio neki izvor iz Kremlja koji je imao neku ekskluzivnu vijest vezanu uz Putina, pa je i ova vijest nekako takva.

Naime, Kirilo Budanov jedan je od obavještajaca koji je usko vezan uz slučaj Vladimira Putina, a koji je izjavio da Putinu preostaje još samo dvije godine života: “Ruski predsjednik Vladimir Putin ima onkološke probleme, a najnoviji su identificirani tijekom njegov posljednji pregled povezan s tom bolešću”, izjavio je.

Ovaj obavještajac osvrnuo se i na Putinove godine, te da će u listopadu napuniti 70 godina, te da je poznato da vrlo često koristi botoks kako bi izgledao mlađe i bolje, a kako ovaj obavještajac kaže, Putin se pokušava još više balzamirati doživotno, te da si ubrizgava botox i više nego što bi trebao

S druge strane, Michael Clark s Kraljevske akademije u Londonu javio se iz Velike Britanije i rekao: “Poznato je da postoji mali tim liječnika koji nikad nisu daleko od njega, a priča se da često odlazi sa sastanaka kako bi otišao i posavjetovati se s nekim . Ne vjerujem da je samo hipohondar, da budem iskren. Ako je bolestan ili se razboli, to bi bio jedan od izlaza za Rusiju da kaže da je predsjednik dao ostavku i da će rat sada voditi Nikolaj Patrušev. Međutim, on je jednako gadan kao i Putin”, naglasio je Clark.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*