DETEKTIV ZDRAVKOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O “SLUČAJU PERIŠ”, NIJE MOGAO DA ĆUTI VIŠE: Stavlja se TAČKA, SVE JE JASNO! – Otprilike Novo
Portal July 2, 2022

Bilo je raznih teorija, od toga da je Matej ubijen i držan u zamrzivaču, pa je nekoliko dana prije nego što je pronađen bačen u Dunav, do toga da ga mnogi nazivaju okorjelim narkomanom i vrijeđaju u odvratan način.

Prije nekoliko dana, a mjesec dana nakon sprovoda, stigli su rezultati toksikoloških nalaza Mateja Periša. Prije toksikoloških nalaza u javnost su izašli rezultati obdukcije koji su pokazali da Matej nije ubijen, odnosno da se ne radi o nasilnoj smrti, već je uzrok smrti utapanje.

Podsjetimo, toksikološki nalazi su pokazali prisutnost toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, uz prisutnost etilnog alkohola.

– U uzorku kose pronađeni su tragovi kokaina i benzoilekgonina. Vještačenje povjerenstva obavila su tri liječnika vještaka specijalista sudske medicine. Podsjećamo, pripadnici MUP-a Srbije intenzivno su tragali za Perišom od trenutka prijave nestanka i poduzeli sve mjere i radnje u suradnji s Višim javnim tužilaštvom u Beogradu kako bi se Matej Periš pronašao i rasvijetlio. o svim činjenicama i okolnostima njegova nestanka. U akciji su angažovani pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, Ronilačke jedinice Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije, Policijske ispostave za rečnu bezbednost, kao i svih policijskih stanica na teritoriji grada Beograda. traži se Matej Periš, stoji u priopćenju.

Otkako su sve ove vijesti izašle u medije, javnost ne prestaje polemizirati o brojnim, kako kažu, čudnim okolnostima smrti mladog Splićanina. Iznose se razne teorije, od toga da je Matej ubijen i držan u zamrzivaču, pa bačen u Dunav nekoliko dana prije nego što je pronađen, do toga da ga mnogi nazivaju okorjelim narkomanom i vrijeđaju ga u gnusnim put. Konačno, ima i onih koji uopće ne vjeruju u nalaze obdukcije i toksikološke analize.

Detektiv Braca Zdravković odlučio je jednom zauvijek stati na kraj raznim špekulacijama mnogih i objasniti činjenično stanje ove tragedije koja je pogodila cijelu regiju.

PRVO I OSNOVNO, MATEJ NIJE OVISNIK O DROGAMA

“Da se osvrnem na rezultate toksikoloških nalaza. U tragovima njegovog tkiva i tragovima kose utvrđeno je da je konzumirao veliku količinu alkohola te večeri kada je ubijen te da je konzumirao neke narkotike. , konkretno Speed ​​​​i kokain. Od samog početka svi smo govorili da je vjerojatno cijela ekipa tu večer koristila narkotike da se opusti u smislu neke stimulacije, međutim, ne mogu prihvatiti da netko Mateja naziva narkomanom. Ako Matej i njegovi tvrtka je uzela neke narkotike, a sigurno jesu, to je bilo in u smislu relaksacije i stimulacije, to koristi veliki broj mladih ljudi, nažalost”, kaže i dodaje:

“Ne opravdavam ovakvu zabavu, ali gotovo 50 posto mlade populacije s vremena na vrijeme konzumira kokain, ali daleko je od toga da su ta djeca narkomani. Znamo što je narkoman. Narkoman nije funkcionalan dio društva, a kad mu je droga uzrok smrti, obično tijelo nađe na madracu u nekom trošnom dijelu stana punog šprica, ne ide u stranu zemlju za doček Nove godine,nego jednostavno kupi heroin i “navuče” se u vlastitom brlogu.Zato nemojte Mateja nazivati ​​narkomanom jer je bio vrijedan dečko koji je puno radio.Stedio je novce mukotrpnim radom da dođe do ovoga Nova godina i nažalost završio je kako je završio”, rekao je detektiv Braca.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*