Duboka sam u svakom smislu: Jovana Jeremić šokirala izjavom o tome kakva je u krevetu! – Otprilike Novo
Portal July 4, 2022

Naime, popularna voditeljica prvo se dotakla muškaraca i kakvi muškarci zapravo imaju najveće šanse kod nje.

– Pošten sam čovjek i točno znam što tražim. Tko bi došao u tvoju emisiju i ovo rekao. Nitko. Ne pada mi na pamet folirati se. Ako ne uspije, nemoj mi ni prilaziti. Što prosječan muškarac ima poslati mi poruku? Što možemo nas dvoje, možemo surađivati, ali ipak je riječ o emotivnim odnosima. Izvest će me na večeru koju si ne može priuštiti. O čemu pričamo? Tada gubim svoju seksualnost. Ne mogu spavati s čovjekom kojem sam platila ručak. Ja tako gubim seksualnost – rekao je Jeremić.

Zatim se osvrnula na svoj seksualni život, gdje je sve do detalja otkrila.

– Strastvena sam, vrlo emotivna i duboka. Vrlo duboko i to mislim u svakom smislu. Intenzivno i čudno. Volim sve isprobati i osjetiti. Ne mislim samo na unutarnje osjećaje. Volim dodir, poljubac u vrat, to me jako pali. Sva sam senzualna, sva se naježim. Točno znam koje područje oko vrata volim, jako mi je seksi. Mislim da su muškarci to dosta zaboravili. Zaboravili su biti senzualni, a to nije uspjelo kod žena koje su strastvene i seksualne. Ne volim ništa što je brzo i ništa što je agresivno. Ponašam se kao da sam domino dama, ali zapravo sam submisivna u tom seksualnom smislu. Volim da me istinski ljubi i da budemo jedno – rekao je Jeremić.

Ni tu nije stala te je muškarcima koji su za nju zainteresirani objasnila što želi i kako joj pristupiti.

– Evo kako mi trebaš pristupiti. Prvo morate imati časnu namjeru ili inače gubite vrijeme. Ne želim imati kombinacije, nemam vremena za to. Ne treba mi seks, ja vodim ljubav. Onda kažu da sam fatalan. Spavam samo s muškarcima koji mi se sviđaju. Čim te ne volim, neću imati seks. Prezirem s.ks, to je za površne ljude. Ja sam preduboka žena. Neću se odati da bi netko sutra išao po gradu i pričao kako mu je bilo sa mnom. Ja sam preskupa žena. Ono što ja dam muškarcu, nijedna mu žena neće dati. Ne može me nitko zaboraviti – rekao je Jeremić.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*