Primila više muških organa, nego što je neko pojeo sladoleda: Šok izjava Jovane Jeremić o samoj sebi ostavila sve bez teksta – Otprilike Novo
Portal July 5, 2022

Jovana Jeremić, poznata voditeljica koja intrigira javnost svojim kontroverznim izjavama i ponašanjem, progovorila je o svojim hejterima u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji.

Na pitanje novinarke Ljiljane Stanišić da je mnogi nazivaju nenormalnom i da imaju dojam da “nešto nije u redu s njom”, Jovana je rekla da je to nimalo ne pogađa.

– Za mene to govore jer sam previše iskrena i previše otvorena. Jedna sam od rijetkih javnih osoba koja otvoreno kaže što misli. Pucam u slabe točke ljudi, u ono što ih boli, u njihove frustracije. Oni koji nemaju realnu sliku o sebi. Imam pretjeranu sliku o sebi – rekla je Jeremićka.

Rekla je da se namjerno predstavlja u potpuno nerealnom i negativnom svjetlu, jer tako želi.

– Uživam u tome, jer kad bi ljudi shvatili kakva sam privatno, još bi se više zaljubili u mene – kaže Jovana, koja je otkrila da se ljudima sve više sviđa kad je upoznaju.

– Moj štit je moja negativna reprezentacija samog sebe. Ne želim biti povrijeđena. Želim se prikazati bahatom, jer mi se gadi ovaj lažni moral koji vidim oko sebe. O tome ko se u Srbiji predstavlja kao dama, a ja znam da je dobila više muških organa nego što je iko u životu pojeo sladoled. Ako su takve dame, ja nikada ne želim da budem dama u Srbiji. Ja sam djevojka s javne scene, a ne dama. Ja sam djevojka koja treba da se voli i da se ženi, a moji radovi su damski – rekla je Jeremićka.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*