Slučaj koji je potresao SAD, nastavnica ostala trudna sa učenikom: ‘Bila sam pijana’a on me demolirao!Kakva otkrića niko ne vjeruje šta joj je radio!! – Otprilike Novo
Portal July 5, 2022

Nastavnica istorije Amy Kupps postala je poznata onog trenutka kada je otkrila da je izlazila samo sa oženjenim muškarcima. Tada je odlučila da razotkrije muškarce koji varaju, pa je podijelila rečenice koje najčešće izgovaraju kada su s drugom ženom.

Da joj oženjeni ljudi nisu jedina ciljna grupa, dokazuje i ova vijest, da je Ejmi sada otkrila da je trudna sa svojom bivšom studenticom. Kako je rekla, sve se dogodilo zbog veze na jednu noć pod dejstvom alkohola. Beba će, kaže, stići na jesen.

“Ludo je što ću imati bebu sa bivšim studentom, ali ista stvar se može desiti u svakoj profesiji.

Mogla bih dobiti veliku mržnju ako ovo podelim sa svetom, ali ja sam dobra osoba i Biću sjajna majka ovom detetu”, rekla je ona i napomenula da nije znala da je u seksualnim odnosima sa svojom učenicom. Objasnila je da je krajem prošle godine izašla sa drugaricama u klub , gde je primetila da je sve vreme gleda mlađi muškarac.

Nije shvatila da je to njen bivši učenik. Zajedno su otišli kući, prenoćili, a kada joj se ujutro obratio sa “gospođica Kupps”, znala je ko je to.

“Bila sam šokirana. Da bude jasno – nisam imala pojma da je on moj bivši učenik i da sam znala, ne bih otišla kući s njim”, rekla je, a nekoliko sedmica kasnije saznala je da je trudna.

“Kada je test na trudnoću bio pozitivan, bila sam šokirana. Ja sam pobožna katolkinja, tako da abortus nije opcija za mene, iako podržavam pravo drugih žena da rade šta žele sa svojim tijelima”, rekla je Amy, napominjući da se mladić uplašio kada je saznao.

“Rekla sam mu da ne mora da brine jer sam finansijski stabilna i ne želim vezu sa njim. Ja ću se sama pobrinuti za bebu i oboje smo bili zadovoljni da će svako krenuti svojim putem. Njegovo porodica nema pojma, bili bi razočarani. Ako bude spreman za budućnost, dobrodošao je da upozna svoju bebu. Pred njim je mnogo dobrih godina za uživanje. I ja sam uživala u svojim 20-im”, objasnila je ona.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*