Srbin DAO 4.500 evra za mladu iz Albanije: Nakon isplate novca Ljubi se desilo ono što niko nije OČEKIVAO – Otprilike Novo
Portal July 7, 2022

A danas imamo jednu vrlo zanimljivu temu za vas, a tiče se prevaranata. Svi smo svjesni da živimo u vremenu obmana i prijevara, a internet je postao glavno mjesto održavanja i provedbe prijevara, jer ljudi još uvijek nisu svjesni da se netko bavi prijevarama i da vam treba samo pet minuta da odete ti bez para.. U današnje vrijeme svakako treba biti posebno oprezan jer je puno onih koji vas na sve načine pokušavaju ostaviti bez novca.

Kao što ste već zaključili iz naslova, donosimo vam priču jednog muškarca, koja se tiče brakova koje zastupaju agencije u Srbiji, a radi se o Albankama. Dakle, riječ je o čovjeku koji nam dolazi iz Šumadije, ima 40 godina, a koji je u tim godinama još uvijek frajer, pa je odlučio agenciji platiti 7.000 eura da ga oženi mladom Albankom.

“Moj rođak Ljuba našao je tu gospođu koja navodno okuplja Albanke i naše momke sa sela, koji su cijeli život momci, i ta ideja mi se u tom trenutku učinila više nego dobra. Morao je, Šumadinke neće. idite po selima, radije prodaju kinesko rublje mjesečno za 15 000, pa valjda misle da su dame. Nije sad ni bitno, da skratim, moj rođak je otišao u Albaniju po mladu”, kaže ovaj čovjek.

Naime, Srbin je davao 30 eura po danu za provodadžiju, 30 eura za vozače koji su po ženu dolazili u Tirani, a ona je bila spremna napustiti Srbiju. Odmah mu se svidjela, bila je lijepa, dobro je izgledala. Međutim, u jednom trenutku su svratili u restoran kod Leskovca da se osvježe, a ona je otišla u toalet, nije je bilo 15 minuta. Međutim, kada su je krenuli tražiti, nije je bilo, odnosno pobjegla je. Pobjegla je kroz prozor, a iza nje je čekao auto koji ih je cijelo vrijeme pratio, ni žene ni para nije bilo

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*