Bila je NAJLEPŠA Srpkinja, nudili su joj veliki novac za INTIMNE odnose, a danas ne liči na sebe (FOTO) – Otprilike Novo
Portal July 8, 2022

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o našoj domaćoj javnoj sceni koju vežu brojni pjevači, ali i ličnosti koje su poznate, ali pripadaju drugoj grani. Kada je u pitanju naša javna scena, a što se glazbe tiče, opće je poznato da je bivša Jugoslavija bila glavno mjesto rađanja glazbe, te da su u tom vremenu stvorene mnoge ličnosti koje danas imaju brojne hitove. iza sebe, kao i uspješne karijere.

No, kada su u pitanju neka druga zanimanja, neke od njih odlučile su se povući s javne scene, a jedna od njih je svakako Tijana Stajšić, jedna od najljepših Srpkinja, koju do sada nismo imali prilike vidjeti u medija već duže vrijeme. Tako je Tijana 2001. godine osvojila titulu Miss Jugoslavije, a kada je otišla na izbor za Miss svijeta, ušla je među prvih deset. . Oduvijek je važila za jednu od poznatijih i poželjnijih djevojaka, za kojom su muškarci ludovali, a stalno je dobivala nepristojne ponude.

– Tko god se bavi ovim ili bilo kojim drugim javnim poslom, neće biti do kraja iskren ako kaže da barem jednom u životu nije imao ponudu tog tipa. Pitanje je da li je prihvatio ili nije. Sve je stvar osobnog izbora. Mogao sam biti milijunaš do sada! – ispričala je jednom prilikom Tijana za jedne dnevne novine. Podsjetimo, 2009. godine je bila učesnica reality programa Veliki Brat, a tada je bila intimna s glumcem Draganom Marinkovčićem Macom, koji je jednom prilikom priznao da je lud za ovom crnkom.

View this post on Instagram

A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic)

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*