Bivše ljubavi Jelene Karleuše: Svi su bili uspješni muškarci i kriminalci ,a ona je tvrdila da nije SPONZORUŠA! Jedan je ubijen kao pas dok se vraćao sa sprovoda! – Otprilike Novo
Portal July 8, 2022

Jelena Karleuša objavila je na Instagramu da se razvodi od Duška Tošića nakon 14 godina braka.

– Duško i ja smo nakon 14 godina sporazumno raskinuli brak. Nažalost, Duško sebe više ne doživljava kao dio naše obitelji, započela je Karleuša Karleuša je poznata po svojoj neposrednosti, a osim karaktera zanimljiv je i njen ljubavni život.

Karleuša je 1999. godine bila u vezi s biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Njihova ljubavna priča završila je 23. ožujka 2000.

Naime, Zoran je ubijen dok se vraćao sa sprovoda novosadskog poduzetnika Branislava Lainovića Duge. Nakon njegove smrti, Jelena je napravila kratku pauzu u karijeri, a na scenu se vratila 2001. godine s albumom ‘Za svoje godine’.

Kada je pjevačica 2002. godine snimila album za ‘BK Sound’, započela je romansu s Bojanom Karićem, jednim od nasljednika bogatog carstva. Vjenčali su se u rujnu 2004. godine, ali su nakon nepunih pet mjeseci braka prekinuli, a nakon razvoda od Bojana, Jelena je započela vezu s poduzetnikom Vladanom Marićem.

Vezu su započeli u srpnju 2005. godine, a upoznali su se na jahti na kojoj su bili smješteni s grupom prijatelja.

Duško i Jelena upoznali su se 2007. On je sedam godina mlađi od nje, a kada su se upoznali lagao je da ima 26, a ne 20 godina.

Osvojio ju je na prvi pogled, a za to nije bio zaslužan samo njegov izgled, već i pažnja koju je dobivala, te je postao muškarac s kojim je željela imati djecu, a tako je i bilo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*