Udario je LUNU 50 puta, slomio joj kosti i iščupao kosu jer mu je SMETAO PLAČ! OČUH ZVER OSUĐEN NA 40 GODINA! – Otprilike Novo
Portal July 8, 2022

Zoran Albić (25) iz negotinskog sela Prahovo jučer je pred Višim sudom u Negotinu proglašen krivim za smrt svoje pastorke Lune Firulović (2) i osuđen na najveću moguću kaznu zatvora od 40 godina!

Sud je utvrdio da je Albić brutalno nasmrt pretukao nemoćnu djevojku jer mu je smetao njen plač.

– U noći između 26. i 27. svibnja 2019. vratio se kući s provoda pijan. Počeo je razbijati tanjure i namještaj, što je probudilo kćer njegove supruge. Dijete je počelo plakati, što ga je razljutilo. Dva puta ju je ošamario, ženu je izbacio iz kuće i ostao sam s pastorkom – kaže izvor.

Vještaci su utvrdili da je očuh nesretnu Lunu zadao čak 50 udaraca rukama i nogama po cijelom tijelu, da je slomila nadlakticu i počupala kosu.

Zoran Albić policiji je dobro poznat iz mladosti. U svom dosjeu ima niz kaznenih prijava za razna kaznena djela. Prijavljen je zbog premlaćivanja rođaka, susjeda, prijetnji smrću učiteljici, ali i otmice i mučenja maloljetnice.

– Optuženi nije iskazao posebno kajanje ili grižnju savjesti. Vještačenjem je utvrđeno da je u trenutku zločina bio uračunljiv i da je znao što radi – rekao je izvor iz sudnice.

– Nisam ubio Lunu, samo sam je ošamario! Ne zaslužujem maksimalnu kaznu – branio se Albić prije nego što je izricanju presude prisustvovala sutkinja Jurić iz Zaklade “Tijana Jurić”, koja je i pravni zastupnik obitelji preminule djevojke.

– Dogodilo se ono što smo očekivali i što je bio jedini mogući ishod, a to je da je Zoran Albić osuđen na 40 godina zatvora. Rekao sam u nekoliko navrata da mi je žao što ne postoji mogućnost da bude osuđen na doživotni zatvor, ali država je učinila što je mogla – kaže Jurić i nastavlja:

– Zoran tijekom procesa nije pokazivao nikakvo kajanje, bio je krajnje drzak od početka. Na izricanju presude oči su mu bile pune suza i mislim da je tek sada postao svjestan što ga čeka u budućnosti.

Majka će biti u zatvoru osam godina

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*