Ne govorim zdravo ženi koja je UNIŠTILA BRAK mojim roditeljima: Incident između Đoletove ćerke i Vesne Đogani – Otprilike Novo
Portal July 11, 2022

U nastavku današnjeg teksta pisat ćemo malo o životima nekih javnih osoba, koje su javnosti vrlo zanimljive za komentiranje. Naime, svi su mislili da je Vesna Đogani u jako dobrim odnosima s djecom svog emotivnog partnera Đoleta Đoganija, a ljudi su živjeli s tim uvjerenjima, sve dok izvor blizak obitelji nije doista otkrio kakav je bio odnos.

Naime, Silvija, Đoletova kćerka iz njegovog prvog braka sa Slađom Delibašić, nije u dobrim odnosima s Vesnom, izbjegava je kad god je to moguće i ne želi s njom imati nikakav odnos. Tako su se njih dvoje nedavno našli na istom festivalu, a bilo je vidljivo da se ignorišu, a navodno Đoletova nasljednica Vesni nikada nije oprostila što se miješala u brak njenih roditelja.

– Koliko god vremena prošlo i neke rane zacijelile, Silvija ne može zaboraviti da se brak njenog oca i Slađe raspao upravo zbog Vesne koja je u to vrijeme bila plesačica u čuvenoj grupi Đogani. Kad se tako negdje sretnu, Silvija se redovito svima javi, ali ako ne mora, komunikacije nema. Mislim da je bolje tako nego pljuvati, svađati se i raditi skandale.

Silvija je u dobrim odnosima sa stričevima Gagijem i Darijom, pozdravila se s njima, plesala na festivalu… Dobra je i s bratom Adamom, ali s Vesnom ima odnos “ne diram te, ne diraj me”. Vjerujem da je i njezina sestra Mirela istog mišljenja. Tamo su najviše stradala djeca.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*