“ISMEJAVAJU ME ZBOG GRUDI, ALI JA HOĆU JOŠ VEĆE”: Muškarci zaneme KADA ovo URADI SA NJIMA, ispašće VAM VILICA! FOTO

Mnoge žene velike grudi doživljavaju kao pravu muku, a često ističu da one čak predstavljaju i zdravstveni problem jer otežavaju držanje, normalno kretanje, posebice trčanje i eventualne treninge u teretanama, a u nekim slučajevima mogu dovesti i do deformiteta kralježnice. i ramena zbog nošenja istih.neadekvatan grudnjak i težina samih grudi.

Iako je dosad dosegla veličinu blizu jakih sedmica, Jazmin Day iz Melbournea, po zanimanju manekenka, smatra da njezine sadašnje grudi još ne zadovoljavaju standarde kojima teži.

S druge strane, okrutni komentari na njezin račun svakodnevno stižu sa svih strana, no ona tvrdi da je to uopće ne zanima, što je rezultiralo depresijom i povučenošću, čemu je odlučila stati na put.

Kap koja je prelila čašu bila je kada je dobila komentar rođaka koji ju je tijekom obiteljske večere pred svima odmjerio od glave do pete i krajnje vulgaran joj način rekao da je debela.

OVDJE

,Nakon što je izgubila višak kilograma, odlučila je malo bolje paziti na svoj izgled pa je nekoliko puta operirala grudi kako bi ih povećala i stavila u prvi plan.

Međutim, kasnije se pokazalo da nije u pitanju samo izgled, već i zarada, jer dovoljno je reći da ova dama kao model na platformi “Only fans” mjesečno zarađuje oko 26.000 eura, a sve zahvaljujući novim grudima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *