VRELA BAKA (51) RADI OVU MOKRU STVAR ISPOD TUŠA: Neće vam biti DOBRO od OVIH POTEZA, previše je VRELA (FOTO) – Otprilike Novo
Portal July 12, 2022

Zapanjujuća 51-godišnjakinja izjavila je za Daily Star: “Posljednji video koji sam objavila na Instagramu iznenađujuće je rezultirao time da su me tri moje bivše kontaktirale u roku od 24 sata, od kojih su neke u braku.

Gina Stewart (51), majka četvero djece, baka i model iz Australije, otkrila je da se svako jutro tušira ledenom hladnoćom.

– Izvrstan je način za ubrzavanje metabolizma i poboljšanje izgleda kože i kose. Godinama sam strastveni korisnik krioterapije (terapije ledom) i mogu preporučiti bilo koju vrstu, ali ova terapija može biti izuzetno skupa.

Jeftinija alternativa je tuširanje hladnom vodom svako jutro, nakon uobičajenog jutarnjeg tuširanja – rekla je i pohvalila se da je nazivaju “najljepšom bakom na svijetu”.

Savjetovala je kako slijediti njezin primjer:

– Prvo se normalno istuširajte, kao i inače, a zatim se tuširajte hladnom vodom 30 sekundi. Idealno bi bilo tuširati se dvije minute ledenom vodom, za puni učinak – objasnila je.

Nastavila je objašnjavati kako je jedan bivši dečko bio toliko zaveden da joj je platio za još drskih sadržaja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*