MAHALA DIPLOMOM VRHUNSKOG STUDENTA PA SE POJAVIO PRAVI PROSEK: Raskrinkana Jovana Jeremić, evo kakva je PRAVNICA! – Otprilike Novo
Portal July 15, 2022

Voditeljica Jovana Jeremić šokirala je javnost davanjem otkaza na televiziji Happy i zbog toga po ko zna koji put dospjela u žižu javnosti.

S obzirom na to da se počelo nagađati gdje će Jovana nastaviti karijeru, nije bilo neočekivano da se popularnoj voditeljici netko javio.

Jovana je za “Blic TV” prokomentarisala svoj otkaz, a onda i školovanje. Pokazala je svoje diplome osnovnih i master studija Pravnog fakulteta Sveučilišta u Beogradu.

Naime, voditeljica je osnovni studij završila u roku, a na Pravnom fakultetu postigla je ogroman uspjeh.

Ovaj studij završila je s prosjekom 9,34, a magistarski studij koji je završila 2014. godine završila je s prosjekom 9,25 – Volim živcirati kvaziintelektualce jer imaju diplome privatnih fakulteta i srame se to reći. Ja prvi mašem diplomom državnog fakulteta i mahat ću njome dok ne umrem, i oni bi da imaju što raditi.

To je problem, oni ne rade s privatnim fakultetima, nego samo s državnim – kaže Jovana i s diplomom u ruci dodaje – pada joj glava od ovoga.

Jovana je naglasila da je za nju obrazovanje važan kriterij po kojem procjenjuje ljude, tako da iz njihovog odnosa prema studiju može zaključiti i kakvi su na poslu, prema ženama…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*