OTPOZADI RADILI TO NA SVADBI! Isplivao NECENZURISANI SNIMAK, vidi se SVE, gledala su I MALA DECA! (ŠOK VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 17, 2022

A danas, za promjenu, tema koja se tiče vjenčanja, a čije razdoblje organizacije počinje s ljepšim vremenom. No, svi smo svjesni koliko ih nije bilo moguće organizirati u vrijeme pandemije korona virusa, jer smo morali imati određeni broj gostiju, pa je to dovelo do pada organizacije vjenčanja. Zapravo, došlo je do zasićenja, pa se sada vjenčanja održavaju da se ljudi malo opuste, zanemarujući činjenicu da živimo u vremenu ekonomske krize.

Naime, smatramo da su svadbe koje se održavaju na Balkanu poseban događaj, da se na njima može vidjeti sve i svašta, a nije nepoznanica da policija ima puno posla. Nedavna priča s jedne svadbe u Crnoj Gori pokazuje upravo pretjerivanje gostiju, a sama svadba održana je u garaži. Naime, tada je pjevačica došla do bagera, u velikoj kašici, odakle je cijelo vrijeme pjevala, dok ju je vozač prebacivao preko stolova.

Nije nepoznato da se događaju i mnoge šokantnije stvari, primjerice, gdje se pjevačica u Srbiji, na zabavi, morala popeti na krov kuće i na taj način razveseliti goste, a zatim u pauzi između strofa , izvadila je pištolj i pucala u zrak.

Tako smo prije nekoliko mjeseci imali vrlo neobično vjenčanje u hrvatskim Vinkovcima kada je mladoženja po svoju dragu došao na konjskoj zaprezi, a snimka je u vrlo kratkom roku postala viralna. Posljednji je svakako u kratkom vremenu izazvao najviše pažnje, a radi se o tome da su se mladenci toliko zabavljali da su se u jednom trenutku počeli ponašati kao napaljeni zečevi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*