PREREZALI JOJ VRAT 16 PUTA I IZVADILI UTROBU: Iživljavali se nad ženom i sil.., evo kako je uspela da preživi PAKAO (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 17, 2022

Alison Botha oteta je u blizini svoje kuće u Južnoafričkoj Republici 18. prosinca 1994., a do kraja noći bila je silovana i izbodena – ali je još uvijek bila živa.

Nakon običnog noćnog provoda s prijateljima, Alison Botha odvezla se u svoj stan u južnoafričkom Port Elizabethu. Ali čim je 27-godišnjakinja parkirala svoj automobil, muškarac je uletio s nožem i naredio joj da sjedne na drugo sjedalo, zarobivši je u vlastitom vozilu. Zatim je odvezao njezin auto po suučesnika. I odmah je bilo jasno da dvojica muškaraca imaju zlokobne planove za nju.

Otmičari su je odveli u napušteno područje na periferiji grada. Tamo su je brutalno silovali, izvadili joj utrobu i tako duboko zaklali da joj je gotovo odrubljena glava. Napokon su je ostavili da umre na čistini. Ali Alison je još uvijek disala – shvatio sam da je moj život previše vrijedan da bih ga pustio. I to mi je dalo hrabrosti da preživim, rekla je kasnije.

Frans du Tova i Teun Kruger rekli su joj da će imati intimne odnose s njom. Pitali su je hoće li se boriti s njima. Očito zarobljena i uplašena za svoj život, Alison je rekla ne.

Obojica su imali povijest nasilja nad ženama i silovali su je, nakon čega su je odlučili ubiti. Prvo su je pokušali ugušiti. Ali iako je izgubila svijest, Alison se održala na životu.

Frustrirani, Du Twa i Kruger podigli su svoju brutalnost na višu razinu. Botu su nožem uboli najmanje 30 puta u trbuh. Kasnije se sjetila da je jedan od njih imao posebnu želju osakatiti njezine reproduktivne organe, ali su im ti dijelovi tijela nekako promakli.Kad joj je trznula noga, Du Toit i Kruger zaključili su da posao još nije gotov. Zatim su joj prerezali grkljan – 16 puta.

– Sve što sam mogao vidjeti bila je ruka koja mi se pomicala iznad lica. Lijevo i desno i lijevo i desno. Njegovi su pokreti stvarali zvuk. Vlažan zvuk, bio je to zvuk mog mesa koje se otvara. Rezao mi je grkljan nožem. Ponovno i ponovno i ponovno, prisjetila se.

OVDJE

– Djelovalo je nestvarno, ali nije. Nisam osjećao nikakvu bol, ali to nije bio san. Ovo se događalo. Čovjek mi je prerezao vrat.

Kad su se muškarci konačno povukli, čula ih je kako se dive svom radu i govore na afrikansu: “Mislite li da je mrtva?” upita jedan od napadača. “To nitko ne može preživjeti”, odgovorio je drugi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*