KAKO IZGLEDA DAN NA SNIMANJU “18+ FILMOVA”: Muškarce jedan potez DISKVALIFIKUJE, ekipa sa seta momentalno mora kući! – Otprilike Novo
Portal July 18, 2022

Glumica filmova za odrasle Mia Malkova (26) zahvaljujući po*nografiji zaradi više od 2,2 milijuna godišnje. Mia je gostujući u jednom podcastu odlučila doznati što se krije iza scene, kako izgleda jedan dan snimanja i u kojim situacijama cijela ekipa mora otići.

Mia Malkova je američka po*no glumica i snimala je filmove s najvećim svjetskim producentskim kućama, a vrlo je aktivna i na platformi OnlyFans, gdje prodaje ekskluzivne sadržaje.

Mia je u podcastu priznala da je snimila stotine scena s profesionalnim po *bez društva, a zatim je pričao o tipičnom danu na setu.

“Moraš se lijepo našminkati i napraviti frizuru, to je obično prvo što se radi i traje oko sat i pol”, započela je i dodala:

“Onda se fotkaju koje će služiti za promociju. To se prvo radi da se šminka ne uništi. To su samo osnove, a onda idu seksi fotografije, treba napraviti sve poze.

Može biti teško, ali dobro je da napravite pauze između poza”, rekla je Mia, napomenuvši da se i njezine kolegice moraju namazati uljem za tijelo kako bi izgledale svježije i ljepše.

Na pitanje koliko traje snimanje scene od 25 minuta, Mia je otkrila da je sama scena se*sa zapravo jedan od bržih dijelova dana.

– Ovisi, ponekad se zna ići brzo i sve snimiti u 30 do 40 minuta – rekla je glumica i otkrila kada cijela ekipa sa snimanja mora kući.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*