VRŠE VELIKU NUŽDU PO NJIMA, A ONOJ KOJA POJEDE SLEDI SPECIJALNA NAGRADA: Starlete u Emiratima tretiraju kao POKRETNE TOALETE!! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 18, 2022

Grad u kojem stanovnici islamske vjeroispovijesti koji se ljube ili razmjenjuju nježnosti u javnosti dobivaju od jednog do 12 mjeseci zatvora, meta je tisuća djevojaka iz istočne Europe, Rusije i Kine.

Uvjerenje da “pravi muškarci ne kupuju djevojke” nema nikakvu težinu u Dubaiju. Budući da ulje curi iz svake rupe koju napravi peta, navodno ima 35.000 ženskih pratilja u populaciji od samo dva milijuna ljudi.

Prije nekoliko godina jedan poljski portal odlučio je dokazati da su prava profesija “Instagram models” – djevojke koje rade slabo plaćene poslove, ali na društvenim mrežama objavljuju selfije na kojima nose torbe “Louis Vuitton”, voze skupe sportske automobile ili letjeti na zanimljivim mjestima – zapravo prostitucija.

Kada ih se pita odakle im novac, pričaju o zaradama od “šoua” za koje nema dokaza.”Kakenje” je produžetak famoznog “zlatnog tuša”, odavno poznatog u profinjenoj se..s industriji: mokrenja po djevojkama , ili obrnuto.

“Ako vas Tag the Sponsor ne uvjeri da klizimo prema Gomori, neće nitko”, stoji u komentaru na “macho blogu” Return Of Kings, gdje žene i homoseksualci nisu dobrodošli.

“Imamo cijelu klasu žena kojima nedostaje pristojnosti do te mjere da su spremne trpati živog lososa u svoja tijela samo da bi kupovale u Saksu na Petoj aveniji.

Civilizacija u kojoj se žene prodaju – ne da bi preživjele, već zbog neozbiljnog luksuza – to je civilizacija u terminalnoj fazi kolapsa“, napisao je Kraljevi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*