Kćerka DINA MERLINA je prava b0mba – misteriozna kćerka bh. čarobnjaka ima diplomu sa Oksforda, ev0 kako izgleda, poludjet ćete za njom – Otprilike Novo
Portal July 19, 2022

Dino Merlin važi za obiteljskog čovjeka, a svoju obitelj skriva od očiju javnosti i njihovu idilu ljubomorno čuva za sebe. Ipak, u nekoliko navrata ipak je govorio o supruzi Ameli, kćerki Naidi i sinu Hamzi.

Javnost je posebno zainteresirana za njegovu ljubavnu priču. Naime, on je već 30 godina vjeran samo jednoj ženi – Amelie, a više puta je isticao kako je to bila ljubav na prvi pogled. No, nije sve ispočetka bilo idilično, budući da su Amelijini roditelji bili protiv njihove veze, jer je on siromašan i besperspektivan. Na kraju svega pobijedila je njihova ljubav i upornost, a da nisu pogriješili govori činjenica da traju već gotovo tri desetljeća.

Kruna njihove ljubavi su kćerka Naida (31) i sin Hamza (25), koji su izrasli u ambiciozne i pametne mlade ljude, čiji je fokus na izgradnji poslovnog uspjeha. Nisu dio svijeta estrade niti to žele biti pa je njihove fotografije s javnih događanja gotovo nemoguće pronaći.

Naida Dervišhalidović okrenuta je informatici i međunarodnoj karijeri, a može se pohvaliti i završenim postdiplomskim studijem na Oxfordu u Velikoj Britaniji.

Dino Merlin rijetko za medije priča o svojoj djeci i njihovim uspjesima, ali je jednom prilikom istakao da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je prizemna i vrijedna djevojka.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*