Mali Željko postaje stariji brat! Lepe vesti oduševile Rodiće, a šta kažu Ražnatovići? – Otprilike Novo
Portal July 20, 2022

U nastavku današnjeg članka dotaknut ćemo se obitelji koja je po mnogo čemu zanimljiva javnosti. Naime, javne osobe oduvijek su bile zanimljive za komentiranje, a javnost je oduvijek rado pratila njihove živote. Kao što smo već istaknuli, danas ćemo se pozabaviti obiteljskim odnosima jedne obitelji koja se smatra jednom od najpopularnijih.

Naime, kada je u pitanju Ražnatović, oni su pod budnim okom kamere 24 sata dnevno, te su cijelo vrijeme pod nadzorom.

Je li za to nekako zaslužna Ceca ili ih je pokojni Arkan izveo u javnost. Bilo kako bilo, već je poznato da Veljko Ražnatović i Bogdana planiraju da uz jedno dijete dobiju još jedno dijete, ali tu vijest još uvijek nisu potvrdili.

No, da će maleni Željko postati veliki brat govori i vijest da je Bogdanova sestra Bojana ponovno trudna te da će Marku Šijanu podariti još jedno dijete.

– Nećemo se oglašavati. Kad se to dogodi, obratit ću se medijima – rekao je Mirko i time nije ni demantirao ni potvrdio hoće li njegov sin Zoran dobiti brata ili sestru. Nije čudno što su sestre Rodić s oduševljenjem prenijele ovu radosnu vijest, ali tome bi se svakako obradovale teta i tetak Ražnatović, ali i mali Željko koji će postati tako stariji brat po tetki.

No, hoće li prinova stići u obiteljski dom, ostaje za vidjeti. Svakako napišite svoje mišljenje o ovoj temi u komentarima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*