HAOS U SUDNICI NA IZRICANJU PRESUDE ZORANU MARJANOVIĆU! Kad je čula da je kriv Zoka uzviknula ove reči a stražari odmah reagovali! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 22, 2022

Tokom izricanja presude Zoran Marjanović bio je veoma smiren i sve vreme se dobro držao, ali nakon što je sudija izrekla da je osuđen na 40 godina zbog teškog ubistva Jelene Marjanović u sudnici je nastao haos.

Advokat Stefan Jokić koji brani Marjanovića rekao je da je ovo nepravda i velika sramota za sve, a zatim demonstrativno napustio sudnicu.

U tom trenutku isto je uradila i Marjanovićeva partnerka Zorica Zoka koja je sve vreme bila iza optuženog i navela da je ovo “sramota za sve i zato nevinog čoveka osuđujete”.

Nakon ovih reči stražari su je izbacili iz sudnice.Nedugo zatim kada je sudija počela da obrazlaže da su dokazi koji su prikupljeni validni i potvrđeni i daje sud saglasan sa njima sudnicu je opet uz povike i negodovanje napistio i drugi Marjanovićev advokat Nikola Dumnić.

Inače, Zoranu Marjanoviću je određen pritvor, uručeno mu je rešenje ali je pušten.

Kako saznajemo, sudija nije naložila da direktno bude sproveden već će ga odeljenje za potrage privesti u pritvor. On je iz sudnice otišao u kafić.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*