CECO, CECO, SVE SE SAZNALO: Isplivali FOTO DOKAZI od pre dosta GODINA, ulazite na sopstvenu odgovornost – Otprilike Novo
Portal July 23, 2022

Mnogi bi, da mogu, spalili svoje slike iz mladosti, a folk diva Svetlana Ceca Ražnatović prisjetila se mature, pa je svojedobno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila fotografiju sa maturalne zabave.

Ceca je svoju maturu proslavila prije 31 godinu, tačnije bilo je to 1991. godine, kada je već bila zvijezda u usponu, a za ovu priliku odabrala je outfit koji će mnoge iznenaditi.

Ceca Ražnatović je za proslavu diplomiranja odabrala ciklama haljinu u kojoj je izgledala provokativno i istakla sve svoje obline, a ova njena fotografija na društvenoj mreži Instagram izazvala je veliku pometnju. Komentari su pozitivni, a obožavatelji su joj poručili da se ni danas, 29 godina kasnije, ne bi tako “našminkala” pojavila na dodjeli diploma.

Ceca, tada djevojački Veličković, 1991. je napunila 18 godina, a mogla se pohvaliti s nekoliko ozbiljnih hitova i već zavidnom karijerom.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*