Naš prvi komšija je penzioner, živi sam i ima veIiku penziju: Da pomognem porodici, išla sam se brinuti o njemu, sve dok nije počeo da mi.. – Otprilike Novo
Portal July 24, 2022

Kada se neke ispovijesti spomenu, mi naprosto moramo reći koliko pažnje to skrene.

Donosimo vam danas ispovijest jedne mlade djevojke koja je radila sve za svoju porodicu, ovo je i anonimno napisala, želi svima oči otvoriti da ne treba da kukako i da moramo biti zadovoljni onim što nam se pruža.

Njena porodica nije bila nešto bogata, živjeli su skromno u svom domu, jedino je njen otac radio, a majka je bila bolesna.

Imali su komšiju koji je malo stariji čovjek, ali ima dobru penziju. Majka ju je nagovorila da mu ide pomoći da očisti, kako bi nešto zaradila sebi, a ona je išla sve dok on nije postao čudan.

Imao je razne stvari koje su mu padale na pamet, između ostalog tražio je od nje da pere noge njemu i slično.

U početku je i radila to sve, a kasnije je djed bio sve zahtjevniji. Kući bi potom dolazila i plakala, nije ništa govorila roditeljima, sve dok majka niej vidjela da nešto nije u redu, pa joj je kćerka sve ispričala.

Na kraju, majka je rekla da više ne ide kod njega, da neće umrijeti od gladi. Kasnije, djevojka se zaposlila u supermarketu i tamo joj je mnogo lijepo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*