U TU RUPU NIJE UBACIO SAMO ONAJ KO NIJE HTEO! Jovana Jeremić žestoko odbrusila Maji Marinković, neće joj biti dobro kada bude ČULA – Otprilike Novo
Portal July 25, 2022

Bivša zadrugarka Maja Marinković u centru je skandala kada je ozvaničila vezu sa bivšim suprugom svoje prijateljice, takođe bivše učesnice rijalitija Aleksandre Subotić.

Voditeljica Jovana Jeremić progovorila je i o svom potezu da zavede supruga Aleksandre Subotić, te rekla da joj je “pala u očima”, kao i da su žene “ljubavnice zbog novca, automobila i frustracija”. No, ove su riječi povrijedile Maju pa je na svom Instagram profilu žestoko prozvala voditeljicu.

“Drage dame i gospodo, ako želite da vaš pod bude besprijekorno čist, možete se obratiti Jovani Jermeić koja redovno čisti podove oko studija. Osim nje vam čistači ne trebaju. Kako netko kaže “iznimno moćni”, ja ne znam jel tako misle kad ih zavedu svjetla velegrada kad iz dupke dođu na najgledaniju televiziju pa je onda ne poštuju gnjaveći ih svojim izgledom. reci: draga Jovana, nisu ovo Parovi za tebe. Ona je navikla da je tamo cirkusantkinja, pa misli da je tako i ovde, malo provozana”, napisala je Maja na svom Instagramu.

Tim povodom Jovana je govorila za Espreso i odgovorila na Majinu prozivku:

“Ja sam s nacionalne frekvencije došla na temelju svog rada i svojih rezultata, a Maja iz rupe u koju nije stavio netko samo ko nije htio. Kad smo već kod rupa, to je to, pozdrav iz jacuzzija”, rekla je Jovana za Espresso uz smijeh., pa vidimo da ju ovo nije nimalo pogodilo!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*