Ima 4 dece i 34 godine MLAĐU ŽENU: Evo kao danas živi ŽELJKO BEBEK i kako mu žena izgleda, prava bomba za njega – Otprilike Novo
Portal July 26, 2022

U nastavku današnjeg članka bavimo se malo domaćim estradnim zvijezdama koje su u svakom pogledu obilježile gotovo jedno desetljeće u glazbenom smislu. Ovakvih pjevača u svijetu nema puno na ovim prostorima, a Željko Bebek je svakako jedan od njih.

Međutim, popularni Bebek je sada zašao u osmo desetljeće života, a rođen je 1945. godine. Katarina i Zvonimir, njegovi roditelji odmah su shvatili da imaju čudo u djetetu koje je još u osnovnoj školi pokazivalo veliki dar za pjevanje. Prema njegovom profilu, rođeni je Sarajlija, iako neki kažu da je iz Konjica. Godine 1974. napušta Bijelo Dugme, te nastavlja raditi u sličnom ritmu kao s Bregom, ali opet ne tako velikim uspjehom.

U prvom braku sa Spomenkom ima kćer Silviju od koje se vrlo brzo razveo, a oženio se Sandrom koja mu je rodila kćer Bianku, a zadnji put se oženio 2002. godine i sa suprugom Ružicom koja je od njega mlađa čak 34 godine i koja mu je rodila dvoje djece.

Evo kako oni porodično izgledaju, pogledajte i sami sad:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*