OVAKAV TOPLES NACIJA JOŠ NIJE VIDELA: Glumica ih IZVADILA NA SUNCE, sevale kao munja (FOTO) – Otprilike Novo
Portal July 26, 2022

64-godišnja glumica, koju obožavatelji pamte kao junakinju erotskog trilera “Goli instinkt”, odlučila je na Instagramu objaviti fotografiju s odmora za koju je napisala da je “graciozno nesavršena”, no 3,8 milijuna ljudi koji su vidjeli njezin račun bili su zapanjeni. “Teško je cijeniti naša tijela koja stare.

Hvala vam što ste nam pokazali da smo lijepi bez obzira na godine i ono što je život učinio našim tijelima”, napisala je jedna osoba.

64-godišnja glumica, koju obožavatelji pamte kao junakinju erotskog trilera “Goli instinkt”, odlučila je na Instagramu objaviti fotografiju s odmora.

Fotografija na kojoj Sharon Stone odjevena samo u donji dio bikinija i s ručnikom koji joj jedva prekriva grudi oduševila je obožavatelje koji joj nisu štedjeli komplimente.

OVDJE

“Prvo, super si, ali puno ti hvala. Bilo mi je jako teško kada se moje tijelo promijenilo, hvala što ste me podsjetili da se svi mijenjamo s godinama, pa čak i legendarna Sharon Stone

U intervjuu koji je 2014. godine dala časopisu Shape, Stone je priznala da je u svojim 40-ima imala problema s prihvaćanjem svog tijela.

“Nije bilo lako. Postojao je trenutak kada sam ušao u kupaonicu s bocom vina, zatvorio vrata i rekao sam sebi:

“Ne idem dok ne budem mogao u potpunosti prihvatiti kako sada izgledam.” Pogledala sam svoje lice u ogledalu, pogledala sam svoje tijelo i zaplakala.”

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*