Šta smo mi krivi?!” NEVIĐENA BOLEŠTINA! BRAT I SESTRA IMAJU ČETVORO DECE: Otac već odležao dve kazne, traže ukidanje zakona – Otprilike Novo
Portal July 26, 2022

U nastavku današnjeg članka govorimo o jednoj stvari, koja je vrlo nenormalna da se normalnom čovjeku dogodi. Naime, incest je sasvim normalna stvar u nekim dijelovima svijeta, a to se posebno odnosi na romske i židovske loze ljudi, koji na ovaj način jednostavno žele da sve ostane u samoj obitelji, te da im se krv jednostavno ne miješa s druge vrste ljudi.bez obzira na vjeru i naciju.

U Americi imamo puno ovakvih mjesta, gdje su incestoidni brakovi više nego normalni, a zakon definitivno ne rješava njihove probleme po tom pitanju. Danas pričamo o jednom takvom i više nego bolesnom odnosu brata i sestre.

Cijela ova priča događa se vrlo blizu nas, u Njemačkoj, gdje se izvjesna Suzana Schnaider nakon 20 godina od rođenja ponovno sastala sa svojim bratom. Njih dvoje su čak dobili četvero djece, a sada su još više izmučeni jer traže ukidanje zakona koji im itekako stvara probleme u životu. Najzanimljivije u cijeloj ovoj priči je da su im djeca zdrava i normalna.

Naime, Patrick je 20 godina bio u udomiteljskoj obitelji, a svoju sestru Susan uopće nije vidio. Njihova majka Ana Marie je preminula, ali njega je sud pozvao da se brine o psihički bolesnoj sestri s kojom je stupio u emotivnu vezu.

Vjerujemo da ste do sada već mnogo puta čuli sličnu priču, a ovaj video samo nam pokazuje koliko je ljudi na svijetu pomalo poremećenih.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*