MA KAKAV SPORT, LOVA JE NA SAJTU ZA ODRASLE: Šokirala je Evropu odlukom da ZAVRŠI KARIJERU, a evo kako je skupila BRDO NOVCA!Pogledajte šta objavljuje na SAJTU! FOTO!

Madeline Wright bila je poznata i uspješna nogometašica kada je u dobi od 22 godine odlučila prekinuti karijeru i pokušati zaraditi više novca.

Poznato je da se u ženskom nogometu ne vrti toliko novca kao u muškom, a Madeline nije ni prva ni posljednja djevojka koja se nakon sporta odlučila prebaciti na stranice za odrasle.

Britanka je početkom 2021. godine dobila otkaz u Charltonu zbog snimaka s kućnih zabava, ali i iz auzomobila dok je vozila i ispijala šampanjac.

Nakon toga je prešla na popularnu stranicu “Only fans”, gdje korisnici plaćaju sadržaj, odnosno slike i snimke, a sudeći prema posljednjim informacijama, napravila je odličan potez.

Samo od spomenute platforme u godinu dana zaradila je 600.000 eura, a otočki mediji prenose kako je to samo dio njezine zarade.Tako je svojedobno progovorila o nogometu i odluci da ga napusti.

OVDJE

“Volio sam Charlton, svoje trenere i momčad, pa me odluka kluba da me otpusti jako pogodila. Nakon što sam dobio otkaz, počeo sam razmišljati hoću li opet moći igrati i na kojoj razini te hoće li neki od klubova želio bi me dovesti. jasno mi je koliko sam ljudi razočarala”, objasnila je svoju odluku Wright.

Ubrzo je njezin račun na društvenoj mreži Instagram doživio veliki rast, a trenutno na njemu ima više od 340.000 “followera”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.