Velika ispovijest: Danju automehaničar, noću sv1nger: ‘Gledam svoju ženu kako se cjepa s drugima i mogu vam reći samo jedno…’ (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal July 30, 2022

Vern, automehaničar u svojim 50-ima, jedan je od rijetkih muškaraca koji često posjećuju svingere zbog svoje supruge Melise, koja voli divlji s..ks s nepoznatim muškarcima.

Jedan od posljednjih londonskih po-no klubova, Club 487, služi i kao svingerski klub za parove koji vole “sumnjiva” mjesta. Vern i Melissa posjećuju upravo taj klub.

Vern uživa gledajući svoju ženu kako se seksa sa nepoznatim muškarcima, ali ne želi da bude dio “akcije”.

Melissa je vesela, glasna plavuša koja uživa u s…lnim iskustvima sa mnogim muškarcima u raznim londonskim svingerskim klubovima pred svojim mužem.

U pornografskom klubu Club 487 nalaze se privatni separei u kojima su smješteni parovi koji, uz por…afiju u pozadini, razmjenjuju partnere.

U slučaju Verna i Melise, ona je jedina koja aktivno učestvuje u “akciji”. Prilično je zadovoljan kada sjedi sa strane i posmatra ženu tokom razvaljivanja sa brojnim muškarcima.

Vern kaže da je u početku bilo teško i da je nakon prvog puta bio jako ljubomoran, ali se već s drugim iskustvom zaljubio u svoj novi hobi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*