BAKA DOBILA MUŠKI POLNI ORGAN ZA SPOMENIK! Ispunili joj BIZARNU poslednju želju, ali iza toga se krije NEVEROVATNA priča! VIDEO – Otprilike Novo
Portal July 31, 2022

Prije nego što je umrla, 99-godišnja Katarina Ordunja Perez imala je posljednju želju: ogromnu statuu penisa na vrhu svog groba.

Obitelj Katarine Ordunje Perez otkrila je da je dovršen njezin kontroverzni nadgrobni spomenik, penis dug 160 centimetara i težak 270 kilograma. Da, dobro ste pročitali, taj je neman prošlog vikenda postavljen na njezin grob u Meksiku kao “prikaz njezine ljubavi i radosti života”. Uvijek je bila pomalo avangardna”

“Htjela je razbiti paradigmu svega što je meksičko, gdje su stvari ponekad skrivene jer nema otvorenog uma”, rekao je njen unuk Alvaro Mota Limon u intervjuu za VICE World News.

“Uvijek je bila vrlo avangardna, imala je vrlo napredan način razmišljanja o stvarima.” , dodao je.

Donja Kata, kako su je od milja zvali u gradiću Misantla u istočnoj državi Veracruz, imala je poseban afinitet prema penisima i onome što je vjerovala da oni predstavljaju.

“Uvijek je govorila, u meksičkom smislu, da smo mi vergas”, rekla je Mota Limon.

Neobičan spomenik zapravo predstavlja obitelj.

Naime, Donja Cata to je često koristila, ali s nekom vrstom kolokvijalnog ponosa kada je svoje ukućane nazivala vergama, što, prema riječima njezina unuka, znači da su bili ljudi moralne snage, s “integritetom, hrabrošću, strašću i istovremeno vrijeme s ljubavlju i radošću”, rekao je Mota Limon.

Njegova prabaka odrasla je u siromaštvu i nije pohađala školu kao dijete, ali je svojim marljivim radom i odlučnošću postala utjecajna članica grada Misantlo.

Političari su je često posjećivali i udvarali joj se, znajući kakav utjecaj ima na tom području.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*