Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal July 31, 2022

Lidija Bačić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu na splitskoj plaži, a za svoj izgled dobila je komplimente od obožavatelja iz raznih dijelova svijeta.

Pozirala je na plaži u zelenom bikiniju, a u opisu od fotografije je istakla da je srećna što je u njegovom rodnom gradu.

“Lijepa!”, “Sve o čemu muškarci sanjaju”, “Ideal”, “Lijepa žena”, “Kad Lidač pušta ovakvu sliku i mi procvjetamo”, “Fenomenalno”, neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a oni rekli su joj i fanovi iz raznih dijelova svijeta.

“Najljepša žena koju sam ikada vidio u životu. Tvoji plesni pokreti me hipnotiziraju, ne razumijem tvoje tekstove, ali ih slušam i volim ih sve”, napisao joj je jedan obožavatelj na engleskom, a i ona dobila je komplimente na ruskom, španskom, a fanovi iz Indonezije i drugih zemalja.

OVDJE

Slične reakcije Lidija izaziva sa svakom novom fotografijom, a sa svakom ponosno ističe da ne koristi filtere ili fotošop i da isto izgleda i uživo.

“Oni jeftini filteri, ja to stvarno ne razumijem, skroz te izobličava, ali kome se sviđa neka izvoli. Ja ih nekako ne koristim jer sam često u kontaktu sa publikom, tako da lično ne bih kao da se iko iznenadi kad me vidi, da se zapita da li sam to ja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*