DRUŠTVENE MREŽE GORE- FUJ, ODVRATNO, MOŽE OTAC DA TI BUDE- Djevojka (19) u vezi sa likom koji ima 42 godine: Baš me briga, ja njega VOLIM – Otprilike Novo
Portal August 3, 2022

Kourtney je na društvenim mrežama podijelila snimak nje i njenog 42-godišnjeg dečka. Mnogi su osuđivali njihovu vezu i govorili joj da bi on mogao biti njen otac, ali bilo je i onih koji su podržali njen izbor. Courtney Louise McVeigh (19) iz Ujedinjenog Kraljevstva, čiji je dečko 23 godine stariji od nje, uzvratila je ljudima koji svoju vezu nazivaju odvratnom.

Rekla je da prava ljubav ne poznaje godine, a iako je znala da će izazvati kritike, objavila je snimak nje i njenog dečka: Sve dok ste punoljetni i nije u pitanju recimo 30 godina razlike kad imaš 15, onda je u redu. Ne možete birati koga ćete voleti, ta osećanja jednostavno dođu”, rekla je ona.

Ljudima koji su rekli da im je veza odvratna, Kortni je rekla da ni sama nikada nije očekivala da će biti u vezi sa muškarcem koji je mnogo stariji od nje, te da joj sada mnogi govore da ima “tatin kompleks”, ali da to nije istina i da jednostavno voli svog dečka i misli da su godine samo broj nakon punoljetnosti: „Nije me briga da li me mnogo mrze. Volim ga više od života”, kaže ona u jednom od videa. Sa preko 1,6 miliona pregleda, video je postao viralan i privukao bezbroj ljudi da podijele svoja razmišljanja.

Neki su se pitali zašto bi muškarac od 42 godine želeo da bude sa devojkom od 19 godina, i da je to pogrešno. Drugi je napisao: „Imao je 23 godine kada ste se vi rodili. Dovoljno je star da ti bude tata – nešto nije u redu.” Ipak, uprkos kritikama, Korni je dobila veliku podršku:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*