PEVAČICA GRANDA PRETUČENA, PREBAČENA NA HIRURGIJU! Izubijao bivši ljubavnik, polomljen prst, lice UNAKAŽENO (FOTO)

Marina Radosavljević Maki, pjevačica “Granda”, pretučena je 4. kolovoza u Vrnjačkoj Banji kada je jedva ostala živa. Pjevačicu je pretukao njen bivši ljubavnik I.T., za kojim policija intenzivno traga, a Marina se javila iz bolnice i ispričala detalje napada:

– Nije mi dobro. Trenutno sam na odeljenju hirurgije u Kraljevu. Slomljen mi je prst, imam jake bolove u predjelu prsa, bole me sve kosti, lice mi je unakaženo i imam rusku ogrlicu. Mislila sam da će me doktori danas pustiti kući, ali doktor mi je rekao da to ne dolazi u obzir jer imam potres mozga i zbog toga čim pokušam ustati, počnem povraćati.

Zato me ne puštaju kući i morat ću neko vrijeme ostati u bolnici – jedva je govorila Marina, a onda ispričala kako je došlo do nemilog događaja.

– Prijatelj me nagovorio da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem, uopće nije dalo. Bili smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, uletio I. T. i počeo me udarati.

Oko njega su bili njegovi prijatelji i nitko ništa nije poduzeo po tom pitanju. Od prvog udarca pala sam na pod, a potom sam bila u nesvijesti, no on me nastavio udarati.

Njegovi prijatelji su to vidjeli, ali vjerujem da je sve snimljeno kamerom. Također, dron je cijelo vrijeme letio uokolo pa je vjerojatno sve snimljeno preko njega.

Kako prenosi Objektiv, sugrađani koji su se zatekli na mjestu događaja tvrde da je Marina Ivana prethodno provocirala, a to je bio okidač koji ga je natjerao da upotrijebi silu. S druge strane, Marinina priča je potpuno drugačija:

– Ne da ga nisam provocirao, nego ga uopće nisam primjećivao, niti sam bio u njegovoj blizini. Došla sam s prijateljicom i ona mi je to poslije ispričala, jer se tog prvog trenutka ne sjećam zbog potresa mozga. Čuo je od ljudi da sam došla, sišao je i odmah me počeo tući. Što je razlog svemu tome, stvarno ne znam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *