DRAMA USRED KAFIĆA: Uzela dečku telefon i UŠLA U PORUKE! Zbog njegove reakcije se sve ORILO! Gosti ne veruju šta gledaju! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 11, 2022

Kad je influencerica Jeri Cruz Varela uzela telefon svog dečka kako bi provjerila s kim se dopisuje, posvađao se cijeli kafić.

Iako mnogi misle kako je najpametnije ne dirati partnerov mobitel radi vlastitog mira, ova meksička influencerica koju prati tri milijuna očito se s tim ne bi složila.

S obzirom na popularnost koju je tamo stekla pod nadimkom Jeri Mua, video koji je nastao prije nekoliko dana ne prestaje kružiti internetom.

Dvadesetogodišnja influencerica glavna je akterica drame jer se na javnom mjestu posvađala sa svojim dečkom Brianom Villegasom, a razlog nagodbe je prijevara, a cijeli incident snimio je jedan gost cafe, koji je sjedio nekoliko stolova dalje od njih.

 

Sve je počelo kada je Jeri uzela dečkov mobitel i počela provjeravati poruke.

OVDJE

Primijetila je dopisivanje s drugom djevojkom, a sudeći po videu, to joj se nimalo nije svidjelo. Naprotiv, nakon nekoliko ružnih riječi uslijedilo je naguravanje i vrištanje.

Ono što je sve iznenadilo jeste da je tip otišao i sjeo u auto svoje djevojke, kao da se ništa nije dogodilo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*