VIDIM DA SI ZREO ZA JEDNU DANDARU: Mladić iz SRBIJE uživo prenosio kako ponižava dostavljača paketa OVO ME JE OTAC NAUČIO (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 14, 2022

Na društvenim mrežama pojavio se snimak navodnog maltretiranja dostavljača paketa u Beogradu.

Mladić koji se na Tik Toku predstavlja kao Kengur uživo je prenosio kako navodno maltretira dostavljača koji mu je paket donio na kućnu adresu.

– Ta pošiljka je trebala stići jučer ili su ga ugasili. Pošto nije stigao, sad ću ti reći koliko će te koštati kašnjenje. Sada ćeš dobiti naplatu koju zaslužuješ – rekao je tetovirani mladić i dodao da ne smije izlaziti iz kuće jer nosi nanonogicu.- Znate li kakvo sam gušenje imao? Sad ćeš dobiti kaznu. Jesi li me razumio?

Ovo mi je otac naručio – viče mladić i umjesto 4.560 dinara dostavljaču daje manje novca.

Dostavljač mu je pokušao objasniti da problem nije njegova krivnja, no tetovirani mladić nastavio ga je ponižavati prenoseći sve uživo.

OVDJE

– Vidim da si zreo za dandaru. Začepi! Ako se ne želiš zajebavati, smiri se. Da se nećeš nikome žaliti – zaprijetio mu je tetovirani mladić.

– Mangupčić iz Tik Toka maltretira kurira i prijeti mu batinama, a zatim od njega iznuđuje novac. Sve se vrti oko Tik Toka. Hoće li nadležni reagirati na ovo nasilje – stoji u objavi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*