LJUDI ISKOLAČILI OČI ZBOG DEK0LTEA ŽENE OD SULTANA NA NASTUPU: 0gromn1e GRUD1 jedva izdržale u haljini! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 16, 2022

Popularna pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao “Žena sultana” izazvala je veliku pometnju svojom odjevnom kombinacijom na jednom od svojih nastupa.

Naime, Tijana se odlučila za pravu ljetnu haljinu, koja je istakla sve njene atribute i obline, ali je svačija pažnja bila skrenuta. privukao je njezin neobičan dekolte.

Dok je Tijana pjevala svoj hit, svi su gledali u njen bujni bodi, koji je Tijana jedva pokupila uzicama koje su jedva držale grudi da joj ne ispadnu.

OVDJE

Naime, Tijana se odlučila za pravu ljetnu haljinu, koja je istaknula sve njene atribute i obline, no svima je pažnju privukao njezin neobičan dekolte.

Dok je Tijana pjevala svoj hit, svi su gledali u njen bujni bodi, koji je Tijana jedva pokupila uzicama koje su joj jedva držale grudi da joj ne ispadnu.Na račun Tijaninog izgleda bilo je raznih komentara:

“Ova cura je bomba”, “Pazi, sve će ispasti”, “Sve se ljulja, ne znam kako se ne boji da će sve ispasti”, “Grudi se jedva drže na ovim koncima. , samo čekam da sve ispadne”, “Dekolte za deset” – bili su neki od komentara.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*