NE ZNA SE KOJA JE JAČA RIBA! NINA RADULOVIĆ P0KAZALA SESTRU CICU UBICU: Zbog dugonoge lepotice svi padaju u nesvest! (FOTO)

Poznata voditeljica, model i TV lice ljetne dane provodi uživajući sa svojom obitelji, sinom Levom, sestrom Marinom i njezinom obitelji na suncem okupanom grčkom poluotoku Sitoniji, kupajući se i krstareći netaknuto kristalno plavim morem. Nasmijana i dobro raspoložena, u društvu najmilijih,

Nina je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija na kojima pozira na plaži pokazujući svoju vitku i isklesanu figuru.

Na još nekoliko fotografija koje je objavila dijeli kadar sa sestrom Marinom s kojom ima dosta sličnosti, u čemu do izražaja dolazi genetika jer su obje visoke i zgodne.Nina je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti godine.

Beograd, a prvi javni nastup i kontakt s kamerom bio je kada se natjecala u RTS-ovoj seriji Europsko lice 2007/2008. godine. Od tada je njezina voditeljska karijera postupno napredovala, pa se tako na TV ekranima imala priliku okušati i voditi različite formate emisija, poput: “Survivor – povratak u civilizaciju” 2010. godine, nakon čega je vodila zabavno-informativni program. emisija “Ekskluziv”.

Osim što se okušala i radila kao voditeljica, Nina je i zaštitno lice modne kuće “Alegra”, a 2010. godine okušala se i kao pjevačica na festivalu “Sunčane skale” s pjesmom “Krug”. Dvije godine kasnije voditeljsku karijeru nastavila je na TV Pink, vodeći emisiju “Trenutak istine”, da bi njeni naredni projekti bili više glazbeno-zabavne emisije.

E, tako je vodila “Pink Music Festival”, kao i “Bravo Show”.

Nina je uzela dužu medijsku pauzu, a nakon gašenja Ženske TV, od veljače 2020. vraća se na TV Pink, ovoga puta u info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *