PRAVA TRANSFORMACIJA: Bićete ŠOKIRANI kada vidite kako je MAJA BEROVIĆ izgleda pre SVIH OPERACIJA!NIKO NE VJERUJE DA JE MOGUĆE (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 16, 2022

Na glazbenoj sceni pojavila se 2007. godine s pjesmom “Džin i limunada” po kojoj je i danas prepoznatljiva, a iako je tada imala 19 godina, te izgledala logično i drugačije, pjevačica nikada nije krila da je “išla pod nož” i korigirao nekoliko stvari na licu i tijelu.

Maja je u nekoliko navrata isticala kako se ne obazire na komentare da je “naglo operirana” te da je “promijenila osobni opis”.

Društvenim mrežama redovito kruže Majine fotografije s početka njezine karijere, a nedavno je otvoreno progovorila o svojoj transformaciji, rekavši da je sredila nos, usta i grudi, te promijenila boju kose i podebljala obrve.

“Ne čitam loše komentare. Sve mi je to slatko, nemam se čega sramiti. Bila je to mladost i to sam bio ja.

Kad sam se prvi put pojavio imao sam 19 godina, bio sam mršav, crne kose ,bio sam ja sam bez obrva.Kad gledam sa ove distance smijesno mi je i cudno ali nije me sram niti mi je neugodno.

To sam ja ko me voli voli me i ovakvu i ovakvu i ko ne voli me, nikada me neće voljeti. Otkako sam operisala nos, ništa mi drugo nije padalo na pamet. Uradila sam i usta i grudi. To je to za sada”, ispričala je Maja svojevremeno .

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*