LUKAS GODINU DANA ŽIVEO SA KSENIJOM PAJČIN, BILI U STRASTVENOJ VEZI: Pevač tražio samo jedno od nje, to je poštovala! Usledio HAOS! – Otprilike Novo
Portal August 20, 2022

Pjevačica Ksenija Pajčin tragično je preminula 16. ožujka prije 12 godina. Nju je 16. ožujka 2010. u svom stanu u Nikšićkoj ulici ubio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubojstvo.

Pjevač Aca Lukas objavio je autobiografsku knjigu “Ovo sam ja” i otkrio detalje tajne veze koju je imao s ubijenom pjevačicom Ksenijom Pajčin. “Živjeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strastvena i iskrena. Za razliku od većine žena ja bila s njim, Ksenia me nije pokušavala promijeniti.

Kad bi me netko pitao da je opišem, rekao bih: “Dobra osoba. Lijepa, ali nesretna. Bila je vrlo nesigurna. Sjedila je kod kuće, čitala novine i gledala TV i pitao ‘Kako ovo, a ja ništa'”, napisao je Lukas.

Pjevačica piše i da su mediji stekli krivu sliku o njoj: “Novine su svašta pisale o Kseniji, između ostalog, da je teška narkomanka.

Bila je lijepa, snažna, pucala je od zdravlja! trenirao svaki dan.”

Aca Lukas otkrio je i da je tražio od Ksenije da krije vezu, jer je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

“Kseniju sam zamolio samo jedno – da ne priča novinarima o našoj vezi, i ona je to poštovala. A san svakog muškarca bio je da se vidi s Ksenijom Pajčin. Bilo mi je važnije da smo svaki dan zajedno, nego na frontu stranice”, napisao je. pjevač.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*