BROJE SE MRTVI U STRAVIČNOJ NESREĆI! Auto sleteo sa puta, pa se autobus prevrnuo i udario u vatrogasce i hitnu pomoć! TUGA DO NEBA! UZNEMIRUJUĆE! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka dotaknut ćemo se crne kronike koja je nažalost postala naša svakodnevica. Naime, kao i obično, nedjelja je nekako određena za loše vijesti, jer nekako kad pogledamo vikend, dogodi se većina loših vijesti.

Dakle, brojne su prometne nesreće koje se svakodnevno događaju kako kod nas tako i svugdje u svijetu. Nažalost, današnja vijest koju vam donosimo dolazi iz Turske, gdje se dogodila stravična prometna nesreća u kojoj je najmanje 15 osoba poginulo, a 22 su povrijeđene.

Dakle, ova strašna saobraćajna nesreća dogodila se u Turskoj, i to kako smo već naveli, tačnije u turskoj provinciji Gaziantep, a sve se dogodilo na autoputu TAG, distrikt Niziip, dok je ovu strašnu vijest prenijela agencija Anadolija.

Tako je, kako doznajemo, do nesreće došlo prilikom sudara jednog vozila, a na mjesto nesreće odmah su stigla vozila hitne medicinske pomoći, vatrogasci, kao i vozilo za prijenos uživo koje je u vlasništvu agencije IHA. Naime, ubrzo se u neposrednoj blizini prevrnuo putnički autobus koji je udario u vatrogasce, hitnu pomoć i novinsku agenciju koja je bila parkirana.

Ubrzo je na mjesto nesreće stiglo još vozila hitne pomoći i nekoliko policijskih ekipa. Ubrzo je stigao i guverner Gaziantepa, Davut Gul, koji je za medije rekao sljedeće: “Prema prvim informacijama, najmanje 15 naših sugrađana je poginulo, uključujući tri vatrogasca, dva zdravstvena radnika i dva medijska djelatnika. Povrijeđeni su prevezeni u bolnice”, rekao je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *