TAJKUN (50) ŽIVI SA ŽENOM I 6 LJUBAVNICA, GLEDAJU GA KAO BOGA: 0rgi1je svakog dana, evo šta radi da izdrži sve to i da ih podnese!! – Otprilike Novo
Portal August 21, 2022

Svi znaju za Hugha Hefnera, a ovaj Australac pokušava preuzeti njegov tron. Travers Beynon (50), australski milijarder i duhanski magnat, vodi prilično skandalozan život, baš kakav je imao i vlasnik “Playboya”.

Poznat je pod imenom Candyman, a vila u kojoj živi sa suprugom, ljubavnicom i djecom zove se “Candy Shop Mansion” u kojoj, kako se piše, neprestano organizira 0rg1je…

Pažnju javnosti privukao je kada je na Instagramu objavio fotografiju s dvije dame na uzici i napisao da “ženu i ljubavnicu vodi u šetnju”. Mreže već mjesecima grme zbog ove pogrdne slike, no tajkun ne pati od uvreda, već uživa u šokiranju javnosti.

Bivši nogometaš koji s 50 godina izgleda poput fitness trenera, savršeno zategnut i mišićav, kaže da je tajna njegova mladolikog i zdravog izgleda u tome što se puno s…a! Otkrio je i da pije i do sedam litara vode dnevno, a seksa se i do deset puta tjedno, što mu pomaže da izgleda i osjeća se kao mladić.

– Za svoj uspjeh najvećim dijelom zaslužna je činjenica da sam dugi niz godina potpuno posvećen zdravoj prehrani i treninzima.

Nikad nisam dopustio da moj otac nađe izgovore da prestane vježbati ili hraniti seljane – kaže Travers Beynon ustaje u 3 ujutro, a za doručak ima “suhu” rižu, nema vode, ništa. Prvi trening je u 4:30 ujutro i traje do 90 minuta. Zatim odlazi na posao, a između posla u uredu i kod kuće ubacuje još jedan trening – kardio.

Ponekad, umjesto odlaska u teretanu, odabere kardio vježbe vani, pa vozi bicikl.

Beynon živi sa suprugom Teshom Beynon i službenom ljubavnicom Nishom Downes. No nisu one jedine stanovnice ove velebne vile u kojoj se neprestano održavaju orgije i “e..tske zabave”, već i desetine drugih djevojaka koje hodaju polug0le i čine sve kako bi se dodvorile tajkunu.

Ovisno o raspoloženju, katkad su njihovi tulumi tematski pa ih zalutaju, poput robova, katkad orgiju u maniri rimskih bogova, a ljepotice ga hrane grožđem i raznim đakonijama dok on samo leži…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*