Njoj je 27, a njemu 69 godina i već su tri godine u braku: ‘Nije nam važna razlika u godinama’!VOLIM GA!BOLJI JE OD SVIH MOMAKA!(FOTO+VIDEO)

Jackie (27), koja je rođena na Filipinima, i Dave (69), koji živi u SAD-u, upoznali su se preko internetske stranice za upoznavanje 2016. kada je Dave bio u Cebuu. Zaljubili su se i sada su u braku, a Dave je bio taj koji je napravio prvi korak. Pitao je sadašnju suprugu želi li s njim popiti kavu, na što je ona pristala. U braku su više od tri godine.

Jackie (27), koja je rođena na Filipinima, i Dave (69), koji živi u SAD-u, upoznali su se preko internetske stranice za upoznavanje 2016. kada je Dave bio u Cebuu. – Jackie i ja smo se prvi put upoznali preko internet stranice. Bio sam u Cebuu na Filipinima kada sam koristio stranicu i primijetio sam Jackin profil.

Poslao sam joj poruku i rekao da mi se sviđa njen profil i da bih je volio upoznati – rekao je Dave.-

Dao sam mu svoj broj telefona i sutradan smo se našli u Starbucksu. Zatim smo otišli na ručak – dodala je Jackie. – Jackie je tada bila malo sramežljiva i umorna nakon teške smjene na poslu, pa nismo jedna drugoj rekle sve što smo htjele, ali oboje smo željeli da se ponovno nađemo.

Sreli smo se još nekoliko puta prije nego što sam se vratio u SAD.

OVDJE

Bio je to početak jedne lijepe veze koja još traje – otkrio je Dave.Par se redovito suočava s oštrim kritikama zbog velike razlike u godinama, a neki Jackie nazivaju ‘sponzorušom’ smatrajući da je s Daveom samo zbog novca. Međutim, njima to ne smeta. –

Razlika je 42 godine. Ona ima 27, a ja 69, ali to nam ne smeta – zaključio je Dave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *