ODBILA JE PROSIDBU SAŠE POPOVIĆA, A ON JE IZBACIO IZ GRANDA: Bili su dugo zajedno, jedna od najljepših pjevačica – Otprilike Novo
Portal August 22, 2022

Prije nekoliko godina folk pjevačica Zlata Petrović doživjela je veliku sramotu kada je zbog golih grudi izbačena iz “Granda”.

– Uvijek sam poštovala Popovića i njegovu politiku u “Grandu”. Digla se prašina kada su prije nekoliko godina objavljene moje fotografije u toplesu, ali malo toga što se tada govorilo bilo je istina. Popović me nije vrijeđao, niti je bio grub i neugodan. Možda mu se sviđalo moje ponašanje ili ne, ali uvijek smo vodili ljudski razgovor. Nije bilo zle krvi. Nekad je bilo kobno ako vam netko uslika donje rublje ili gole grudi. Danas je to ulaznica za višu poziciju u estradi i Popović to zna – iznijela je Petrović svoje mišljenje o promijenjenim okolnostima u estradi.

Ono što je posebno zanimljivo u cijeloj ovoj priči je podatak da su pjevačica i Saša Popović, redatelj spomenute produkcije, nekoć bili u emotivnoj vezi.

-Sale i ja smo bili zajedno dvije godine. Mislim da je tada bio redatelj “Zama” i radio sa “Slatkim Grehom”. Viđali smo se kad smo imali prilike, često kod njega u Novom Sadu. Ali bio je i ostao divan. Takav se čovjek više ne rađa, majke mi. Pored njega sam se osjećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Oh, o čemu ja pričam?! Nikada mi nije bilo važno je li dobar ili loš u krevetu. Nikad me muškarci nisu privlačili kakvi su u krevetu. Voljela sam njihove kvalitete, a Sale je pripadao mojoj energiji – rekla je pjevačica za “Kurir Stars”.

Otkrila je i zašto se nije udala za njega kad ju je zaprosio.

– Tako se moralo dogoditi. Zaprosio me u krivo vrijeme, ništa više. Bio je najpotpunija ličnost. Ostajem pri tome da je on nenormalno kompletan čovjek. Tada sam tek bila izašla iz braka, da je bilo drugačije, vjerovatno bih se udala za njega – dodala je Zlata.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*