ISPOVEST NAJPOZNATIJEG SRPSKOG GLUMCA U FILMOVIMA ZA ODRASLE: Događaj iz Zrenjanina NEŠA MANIJAK neće zaboraviti, a ovoliko mu je trajao najduži 0dnos! SKROMNO! (FOTO+VIDEO)

Nenad Stefanović, poznat kao Neša Manijak, najpoznatiji je srpski porno glumac koji je više od desetljeća u p… industriji.

U jednom od rijetkih velikih intervjua koje je dao, Nenad je detaljno pričao o svom radu. U industriju ušao je, reklo bi se, sasvim slučajno – listajući novine.

“Vidio sam oglas na kojem je pisalo – trebaju p.. glumci za snimanje filmova za naše i strano tržište. I rekao sam sebi – ajde Nešo, probaj. Okrenuo sam broj, predstavio se, a dotični gospodin je pitao Ja da imam partnera s kojim bih snimio taj prvi film, naravno da sam rekao da nemam. Koga da nazovem i kažem – hajde sa mnom da snimamo p.. film“, započeo je danas slavni Neša Manijak priča.

Rekli su mu da dođe za tri dana, ali za to vrijeme ne smije imati spolne odnose. Kaže da je bio nervozan zbog reflektora, kamera, “Djevojka je bila lijepa, zgodna. Pitao sam što da radim. Čovjek mi je rekao da se opustim i dam sve od sebe. Onda sam rekao sebi – Nešo, ovo je tvoja ključna točka u životu. Ovo je biti ili ne biti. Nešo, ti to možeš”, kaže Nenad.

Nakon snimanja dobio je pohvale da je izvrstan.

“Dobio sam novac i nakon tri dana imao novo snimanje. I tako sam počeo raditi. Do sada sam snimio više od 80 filmova i promijenio oko 200 partnera. A privatno, izvan kamere, imao sam dvostruko više partnera “, rekao je Nenad.


U početku je bilo nesuglasica sa suprugom jer, kako kaže, nije prihvaćala njegov posao.

“Volim i poštujem svoju ženu. Milijun žena s kojima sam razgovarao reklo mi je istu stvar – Nešo, da si mi muž, skratila bih te za ono na spavanju.

Supruga je teško prihvaćala moj posao, ali ja dokazala sam joj da mi je obitelj na prvom mjestu. Gledala je neke moje filmove i onda me krivila da sam tamo bolji u seksu nego s njom. Ali ja sam joj objasnio da tu moram raditi kako mi kažu i da postoji nešto drugo s njom — rekao je.Neočekivano.

Ističe da ako si profesionalac onda moraš raditi sve što ti kažu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *