“SKAKAO SAM PO KARLEUŠI KAO PO STRUNJAČAMA”! Neviđeni skandal JK i KRISTIJANA, Duško ga je momentalno zvao! – Otprilike Novo
Portal August 24, 2022

Pjevačica Jelena Karleuša našla se na meti skandala sa žestokim Kristijanom Golubovićem, koji je u jednom intervjuu navodno izjavio “da je zaskočio Karleušinu obitelj”.

Jelena je prije nekoliko godina, gostujući u emisiji, otkrila “da je doživjela šok u 8. mjesecu kada je pročitala taj naslov”, kao i da se njen suprug Duško Tošić čuo s Kristijanom. potvrdio je Kristijan Golubović u prošloj sezoni Zadruge kada je objasnio kako se takav naslov uopće pojavio u novinama.

“Spremam se za Ultimate Fight borbu, skačem po strunjačama, snimaju me, a novinar me usred treninga pita ‘Jesi li skočio na onu strunjaču onako na prsa neka show diva?’ Rekao sam: ‘Što ti to znači?’, ‘Na primjer Karleuši’, rekao sam ‘Nikad u životu'” “Nisam to rekao, zvao sam tu novinarku da je pitam zašto je to napisala, a ona je rekla –

‘Mislio sam, dobro, sad novinari imaju pravo pisati, ali jedan dan me nazvao netko iz Njemačke, vidio sam broj telefona i rekao: ‘Je li to Kristijan? Da, a tko je? Duško’, rekao je Kristijan i nastavio.

“Pomislim, Duško, Duško Duguško, kad on nastavi: ‘Rekao si za moju ženu da si joj skočio na guzicu’, i pobjesnim. Kako to pričaš sa mnom? Da sam to napravio, ne bih” Otišao sam u novine i to rekao.

Djevojka je došla u dvoranu da me intervjuira prije utakmice, o tome smo pričali, a ne o tome s kim sam bio, što sam radio’. Pita me Duško – ‘zašto je novinar napiši to’ – rekao sam mu da je ode pitati.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*