ISPLIVALA STARA FOTKA MISICE KOJA JE BILA S UBIJENIM ŠKALJARCEM! Dragana u prisnom zagrljaju HOLUVIDSKE ZVEZDE, ovako je izgledala – Otprilike Novo
Portal August 26, 2022

Misica Dragana Banić bila je u emotivnoj vezi s Goranom Vlaovićem, pripadnikom škaljarskog klana, koji je ubijen u četvrtak na Pagu u Hrvatskoj.

U javnosti se prvi put pojavila kada je sudjelovala u reality programu “Parovi”:

Nakon toga nastavila je intrigirati javnost svojim romantičnim vezama s nogometašima, a posebnu pozornost na sebe je skrenula zajedničkim fotografijama s najviše pojavio se poželjan holivudski muškarac

Društvenim mrežama kruže fotografije na kojima Dragana pozira s Johnnyjem Deppom i na kojima glumac i djevojka poziraju vrlo prisno, a tada je izgledala sasvim drugačije, pa se pretpostavlja da je imala neke korekcije.

OVDJE

No, sada se samo nagađa je li djevojčica imala još neke veze s Depom, podsjetimo, Draganu su povezivali s brojnim nogometašima.

U “Parovima”, kako su svojedobno tvrdili sudionici ovog showa, imala je intimne odnose s nekoliko sudionika, a od Đanija Ćurčića tražila je da je navodno spoji s određenim nogometašima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*