NINA IZ BEOGRADA JE VELIKA ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE EPSKIH 0BL1INA: Muškarac će je osvojiti ako joj OVO KAŽE, a otkrila je i šta joj je 0miljen0 (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 26, 2022

NIna Kay je porno glumica rođena u Srbiji, a njeno pravo ime nije poznato javnosti.

Rođena je 1989. godine u Beogradu, odakle je s pet godina s obitelji otišla u Kanadu. Danas živi na Floridi, a kako je navela u opisu svog Instagram profila, “majka” je dva lemura, Guccija i Jenny, te njemačke vučice po imenu Nova.

U razgovoru za medije otkrila je kako je imala problema s vršnjacima tijekom odrastanja u Kanadi, te s kakvim se predrasudama i verbalnim mobingom suočavala tijekom školovanja.

“Rođen sam u Beogradu u Srbiji, a otišao sam 1994. kad sam imao pet godina. Preselio sam se s obitelji u Vancouver u Kanadi. Odrastao sam u malom predgrađu Vancouvera. Igrao sam tenis. Nikada nisam bio jako popularan ,bio sam nekako čudan.Bio sam Srbin pa nisam bio amerikaniziran.Kod mene je sve bilo drugačije.

Ali tamo je bila velika srpska zajednica.2002.godine sam se preselio u Bradenton na Floridi i išao u srednju školu tamo, i opet, nisam bila popularna.

OVDJE

Etiketirali su me kao d… i tako to. Nakon srednje škole radila sam otprilike godinu dana prije nego što sam shvatila da svoj izgled mogu iskoristiti u svoju korist i tada sam počela ulaziti svijet odraslih i ples”, započela je Nina priču o sebi u razgovoru za portal posvećen zvijezdama iz industrije za odrasle.

Nina kaže da će je muškarac osvojiti ako joj kaže da je najljepša žena na svijetu, a najdraža poza joj je d0g1i.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*