ŠERIFOVIĆKA SLOMILA SEBI RUKU KAD JE SAZNALA DA JU JE DEVOJKA PREVARILA! Doživela SLOM, pa napala partnerku nasred ulice – Otprilike Novo
Portal August 28, 2022

Još se priča o incidentu koji je Marija Šerifović napravila na ulici.

Podsjetimo, pjevačica je u noći između 8. i 9. kolovoza u Ulici Georgea Washingtona, na Starom gradu, vrištala iz sveg glasa i rukom udarala po automobilu. Na društvenim mrežama osvanula je skandalozna snimka na kojoj se vidi kako viče dok zaustavlja vozilo nasred ulice.

I dok svi nagađaju zašto je članica žirija “Zvezda Granda” izgubila kontrolu, naš sagovornik koji je dobro upućen u ovaj slučaj otkriva pozadinu haosa koji je napravila usred noći.

– Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila s prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifović poludio. Izgubila je kontrolu, zaustavila vozilo kako bi izbjegla saobraćajnu nesreću i počela histerizirati – kaže naš izvor.

Prema njegovim riječima, Marija se s partnerom i prijateljima prije incidenta zabavljala.

– Bilo im je super. Bili su sretni, ništa nije slutilo da će ovako završiti. No, razgovor koji je započeo u autu doveo je do ozbiljnog problema između njih dvoje. Pjevačica je doživjela napad, kočila, izletjela iz auta, a sve ostalo se vidi na snimku – kaže naš izvor.

Upravo na snimci koja kruži društvenim mrežama vidi se kako Maria vrišti. Uz ružne psovke prišla je automobilu i udarila ga šakom. Iznervirana Marija tada je sjela u automobil i vikala toliko glasno da se čulo čak i u zgradi iznad koje je bila parkirana.

– Odgovori mi – vrištala je Marija, dok ju je taj prijateljica cijelo vrijeme smirivala.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*