FOTO: BUJ1NA PROFESORICA IZ VAREŠA IZAZVALA P0MUTNJU!! Njezine fotografije snimljene u učionici pojavile se na društvenim mrežama! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 29, 2022

Sarajevski mediji su objavili u utorak fotografiju lijepe profesorice bosanskog jezika snimljenu bez “krpice” u učionici u srednjobosanskom gradu Varešu i objavljenu na društvenim mrežama, no iz škole se još nitko nije službeno oglasio.

Varešani i javnost na društvenim mrežama raspituju se o njoj.

Profesorica Berina Fatić podijelila je sa svojim učenicima golišave fotografije iz učionica Srednje mješovite škole “Nordbat 2”.

U tekstu objavljenom u utorak novinari  pišu da su pokušali dobiti potvrdu fotosessiona od same učiteljice, ali ni ona ni ravnatelj škole jer nisu odgovarali na telefonske pozive.

Profil vareške učiteljice na Facebooku i Instagramu preplavljen je njenim golišavim fotografijama snimljenim u holu, učionici i ispred školske table gdje je snimala selfije.

Građani Vareša, gradića udaljenog tridesetak kilometara od Sarajeva, šokirani su, a javnost i stručnjake pomalo čudi što se nitko iz škole još nije službeno oglasio o incidentu.

OVDJE

Mlada i lijepa profesorica Berina Fatić i ranije se rado slikala u izazovnim pozama, ali nikad potpuno goia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*